Lēni gatavotā vistas rulete ar saldo kartupeļu biezeni

Vistas rulete ar saulē kaltētiem tomātiem, pagatavota pēc Franču Sous Vide tehnoloģijas ar saldo kartupeļu biezeni, kokosriekstu pienu un čili
Izklausās sarežģīti?
Šo izsmalcināto ēdienu Jūs tiešām varēsiet pagatavot mājās 20 minūšu laikā, izmantojot tikai 4 sastāvdaļas!
Gatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: super viegli

4 porcijām Jums būs nepieciešams:
700gr Vistas ruletes ar kaltētiem tomātiem Sous Vide
800gr Saldo kartupeļu biezeņis porcijās
200ml Kokosriekstu piens
5-10gr Griezti sarkani čili pipari
Sāls pēc garšas
*Visas nepieciešamās sastāvdaļas Jūs atradīsiet zemāk.

1. Saldā kartupeļa biezeņa porcijas ieliek katliņā un pārlej ar kokosrieksta pienu, kuru pirms atvēršanas, ir obligāti labi jāsakrata vai visu saturu viegli jāsablenderē.
Vistas ruleti izņem no iepakojuma (obligāti noņemiet iekšējo aizsargplēvi) un silda cepeškrāsnī 20 minūtes 200C temperatūrā.

2. Katliņa saturu maisa, sildot uz vidējas uguns, kamēr uzmet pirmo burbuli. Tad pievieno čili piparus un sāli pēc garšas.

3. Gatavo biezeņa masu puto blenderī vai ar putojamo slotiņu, lai masa kļūst gaisīga.

Servē uz šķīvja un baudi!