Izsmalcinātas gliemenes – ļoti vienkārši!

Kā pagatavot tīrītas gliemenes uz pannas? Izrādās tas ir ļoti vienkārši! Ja vēlies kādu pārsteigt ar ko īpašu – izdosies, garantējam!
Vispirms sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas no saraksta. Šajā receptē var pagatavot ne tikai gliemenes, bet arī citas jūras veltes: kalmārus, astoņkāji, garneles u. c.
Gatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: Super viegli
4 porcijām Jums būs nepieciešams:
800gr Gliemenes varītas
5-10gr Griezti sarkani čili pipari
10 gr Garšaugs pētersīļi gludlapu sasmalcināti
10 gr Garšaugs dilles sasmalcinātas
20 gr Garšaugs ķiploki griezti 4x4mm
Sāls pēc garšas
*Visas nepieciešamās sastāvdaļas Jūs atradīsiet zemāk.

1. Uz karstās pannas ieber ķiplokus un čili piparus. Apcep dažas minūtes.

2. Pieliekam mīļākas garšvielas, pēc garšas.

3. Pievienojām glemenes, ja nepieciešams pielējam nedaudz ūdeni. Vāram / apcepam, aptuveni 5-7 min.

4. Pievieno jau gatavam ēdienam dilles un petersiļus, tas iedos lielisku aromātu un izcilu garšū.

Servē uz šķīvja un baudi!