Pikanta cūkgaļas fileja Ķīniešu gaumē.

Pikanta fileja un dārzeņi – apetīti rosinoši, spilgti un garšīgi! Pikantās gaļas un dārzeņu recepte ir ļoti sulīga. Derēs gan pusdienām, gan vakariņām!
Gatavošanas laiks: 25-30 minūtes
Sarežģītība: vidēji

4 porcijām Jums būs nepieciešams:
500gr Cūkgaļas fileja
400gr Dārzeņu maisījums Paprika Trio
400gr Burkāni salmiņos
5-10gr Griezti sarkani čili pipari
10 gr Garšaugu maisījums Persilāde (pētersiļi un ķiploki)
Olīveļļā
Sāls pēc garšas
*Visas nepieciešamās sastāvdaļas Jūs atradīsiet zemāk.

1. Sgriežam cūkgaļas fileju salmiņos un apcepam uz iepriekš uzkarsētas pannas 5-7 min. Pievienojam sāli pēc garšas.

2. Pieliekam rīvētus burkānus un sagriezto papriku, apcepam uz liela uguns vēl 6-7 min. Pieliekām sarkanus piparus pēc garšas.

3. Pievienojām sagrieztus ķiplokus un petersīļus

Servē uz šķīvja un baudi!
-
Dārzeņu maisījums Paprika Trio (sarkanā, zaļā, dzeltenā), strēmelēs, Cook Basic, saldēts, 2.5 kg7,04 €
-
Burkāni salmiņos 6x6mm ARDO, saldēti, 2.5kg4,00 €
-
Cūkgaļas fileja, vakuumā VAMĖSA, saldēta, ~400/500g4,34 €
-
Garšaugu maisījums Persilāde (pētersiļi un ķiploki) ARDO, saldēts, 250g1,32 €
-
Garšaugs pipari čili sarkanie sasmalcināti ARDO, saldēti, 250g1,55 €